Slap af til din fest

Lækkert mad skal der være til din fest, og det gælder uanset om, du skal holde 30 års fødselsdag, housewarming, barnedåb eller bryllup. Og hvor skønt ville det ikke være at servere velsmagende og delikat mad uden at skulle bekymre sig om, hvordan man laver god mad til et større selskab, hvad og hvordan det skal tilberedes, og hvordan hele madlavningen skal planlægges? Hvis du vil undgå disse bekymringer, er det en god idé at hyre et cateringfirma, som netop har forstand på, hvordan man laver skøn mad til et større selskab. Men hvordan finder man det rette cateringfirma? Mad er altid en vigtig del af festen, som gæsterofte kommenterer og husker, når de kommer hjem. Hvor tit har du ikke selv sagtkommenteret maden, når du har været til en fest? Maden betyder meget, og derfor er det vigtigt at finde den rette caterer til din fest, der kan opfylde dine behov og gøre din fest uforglemmelig.

caterer

Inden du begynder din jagt på et cateringfirma, er det vigtigt, at du overvejer en række ting. Fx hvornår skal festen holdes, hvad er dit budget, hvor mange gæster er inviteret, skal festen have et tema, vil du selv stå for borddækning, pyntning etc., og skal du leje borde, due og service? Efter at have svaret på disse spørgsmål og fundet ud af, hvad dine behov er, skal du nu gå i gang med at finde et cateringfirma. Her kan du spørge familie, venner, kollegaer om de kender en god caterer eller lave en søgning på internettet. Her vil du både finde professionelle catering i Odense, København og Århus, alt efter hvor du bor er der med garanti et cateringfirma, du vil have. Eller hvis du fx er særlig vild med en restaurant, så er det faktisk også muligt at bestille dem som caterer. Det kan du fx gøre på madbutler.dk, hvor en række kendte og semikendte restauranter tilbyder at catere til din fest.

Når du vælger en caterer, er noget af det første, du skal kigge på deres udvalg af menuer, og om det er denne type mad, som du er ude efter. De fleste caterer har en detaljeret liste af deres menuer, og hvis ikke de har det, kan du altid kontakte cateringfirmaet og få tilsendt de nødvendige oplysninger. Det er også vigtigt at overveje, hvilken type fest, du ønsker. Skal den fx være formel eller uformel, indenfor eller udenfor, stort eller lille selskab. Dette er vigtige ting at overveje, når du skal vælge den rette caterer.

 

Madbutler
Skudehavnsvej 3 A
2150 København
Tlf: 65 74 55 57

 

Comments0

Leave a Reply