Hvorfor det er vigtigt med fysioterapi

Hvis fysiske smerter hæmmer dig i dine daglige gøremål, er fysioterapi ofte løsningen. Undersøgelser og erfaringer viser, at fysioterapi er en meget effektiv løsning mod fysiske smerter og skader – store som små. At blive behandlet hos en fysioterapeut kan derfor være den rette behandling for dig. Men hvorfor kan det være vigtigt med fysioterapi, og hvilke former for behandling er der tale om?

Fys 1

Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi er en behandling som udføres til patienter med fysiske problemer. Disse problemer eller udfordringer kan eksempelvis være hold i nakken, rygsmerter, knæproblemer eller lignende skader eller smerter. Fysioterapi er derfor en effektiv og sundhedsfaglig profession, som også benyttes i tilfælde af genoptræning, eller efter operation eller sygdom. Behandlingsmetoderne og aktiviteterne, som man gennemgår, hjælper og forebygger kroppen for eventuelle smerter og skader, og hjælper derfor en med at fungere bedst muligt.

Har du derfor ondt noget sted på kroppen, og har dine smerter eller skader noget med dine muskler, led eller knogler at gøre? Så kan fysioterapi være ideelt for dig.

Fysioterapi kan også være ideelt for dig med varige lidelser i form af et svært handicap, eller en anden funktionsnedsættelse som følge af sygdom. Uanset din situation, kan fysioterapi være løsningen på netop dit problem.

Hvorfor fysioterapi?

For at slippe af med ømhed eller immobilitet kan du med en fysioterapeut på Frederiksberg eller omegn få lagt en plan for udstrækning, øvelser og lignende – uanset din tilstand og dens alvor.

At flygte fra hovedpine eller muskelsmerter med smertestillende medicin kan til tider virke, men der er begrænsninger og/eller mulige bivirkninger ved dette. Med en fysioterapeut kan der arbejdes omhyggeligt med smerter og skader i alle sammenhænge – altså bør fysioterapeutens arbejde og betydning derfor ikke benægtes eller sidestilles på nogen måde. Fysioterapi hjælper altså ikke kun på løbeskader eller lignende sportsskader, men hjælper dig også med at undslippe eller forebygge andre enkeltstående problemstillinger.

Med en fysioterapeut i København eller i dit nærområde kan du forhindre dine smerter og skader i at forværre. Betydningen af fysioterapi ses eksempelvis også, når læger og sundhedspersonale lægger vægt på at løfte tunge genstande ved hjælp af bøjede knæ fremfor taljen for at undgå deformitet eller skader i ryggen. Eftersom fysioterapi er en form for behandling, som vokser og trives blandt læger og sundhedspersonaler, anvendes det også i et gradvist større omfang. Sportsmassage på Frederiksberg, genoptræning på Østerbro eller lignende fysioterapeutisk behandling rundt om i landet bliver både anerkendt og taget godt imod, fordi det fortjener det.

 

Move2Peak
Bernhard Bangs Alle 23,
2000 Frederiksberg
Tlf. 32 10 82 82

Comments0

Leave a Reply