Skab rum på badeværelset, med en speciallavet bruseafskærmning

Badeværelse

I større badeværelser kan der være mange funktioner i ét. Det kan være man har en bruseniche, et toilet og en håndvask,samlet i ét rum. I en stor familie kan dette give gnidninger, og være irriterende om morgenen. Derfor, og af tusinde andre grunde, kan det være en rigtig god investering, at lave skillevægge på badeværelset. Skillevæggene behøver ikke være i solid sten eller beton, de kan sagtens være blide og luftige, lavet af gennemsigtige materialer eller have udskæringer, som gør dem mindre bastante.

Rumdelere og materialer

Der findes mange muligheder for rumdelere, men når det kommer til badeværelset er det rigtig vigtigt, at materialet er vandfast, og at selve rumdeleren har en funktion. Det vil sige, det duer ikke at optage pladsen på badeværelset med en ikea-reol der hverken hjælper på lyden, eller kan holde til det fugtige miljø. Tænk i stedet i retning af corian, teaktræ eller glas. Alle tre kan give dig funktionelle rumdelere, der skærmer for lyd og lugt samtidig med, at de giver en fornemmelse af rum.  Nogle eksempler på god afskærmning, kan være en halv væg eller bruseafskærmning i glassten, en væg af laserskåret teaktræ eller corian eller en materet glasvæg. Mulighederne er rigtig mange. Denne artikel er skrevet i samarbejde med glarmestervad, som er glarmester i Hellerup. En glarmester kan hjælpe dig med at få lavet en rigtig flot bruseafskærmning i glas, og du kan ligeledes få lavet yderligere afskærmning hvis du skulle få brug for det.

Find en glarmester

Det kan virke lidt fremmed, men ligesom at en snedker er en, der arbejder med at udforme og manipulere træ, så er en glarmester en, der gør det samme i glas. Glarmestre bliver ofte brugt til at indramme vinduer og spejle, men kan også indramme dit store print af dit bryllupsbillede, eller lignende. Du kan finde en glarmester helt fra Gentofte til Vejle, bare søg efter det på nettet. Det er ikke alle der nødvendigvis har en hjemmeside, men de fleste dukker op på sider såsom Krak, hvorfra du kan finde deres adresse og vurdere, om det er tæt nok på dig. Du kan ligeledes finde referencer og anmeldelser på nettet, så du er sikker på, at du hyrer en, som kan udføre jobbet.

GLARMESTERVAD

Grusbakken 2

2820 Gentofte

Tlf: 70 20 24 34

Comments0

Leave a Reply