Bestil økologisk børnetøj online

Er der nogen fordele ved at handle økologisk børnetøj online? Det kommer helt an på, hvor du bor. I mindre byer kan det være svært at finde butikker som tilbyder økologisk børnetøj, og hvis de gør, er udvalget ofte meget begrænset. Ofte kan man finde hvide bomuldsbodies til babyer som det eneste. Online er sagen en helt anden. Der er mange specialbutikker online som specialiserer sig, således at du kan få lige det du skal bruge, om du så er mand, kvinde, barn, høj, tynd, eller XXL. Den anden fordel er prisen. En hvilken som helst økologisk vare vil være dyrere end ikke-økologiske varer, men på nettet kan du sammenligne priserne. Søger du at klæde dig selv eller dit barn i økologisk tøj, kan du derfor ofte finde det til rimelige priser på nettet. Skulle det være tilfældet, at du stadig synes det er dyrt, kan du finde let brugt tøj på dba eller ebay. Her er fordelene endnu flere, i dét at du har sparet miljøet for produktionen af et helt nyt stykke tøj, og det, som blev produceret i første omgang, tog oven i købet hensyn til miljøet. Når dette er sagt bør du også overveje at sælge dit eget brugte økologiske tøj eller give det til velgørenhed når du ikke vil have det længere. Det kan være, at en anden vil kunne få glæde af det. Du vil i hvert fald selv kunne få glæde af at vide, at du ikke deltager i en brug-og-smid-væk-kultur.

barn tøj

Hvordan ved du at noget er økologisk? Det er nemmere at tjekke en butiks omdømme på nettet. Hvis de sælger noget, som værende økologisk, uden at det er det, skal denne information nok dukke op ved en simpel googlesøgning. Denne vil sandsynligvis også afsløre andet om virksomheden. Hvis du går op i at noget er miljøvenligt, bør du også gå op i, om virksomheden som helhed har en reel grøn profil. Kig på hvor deres produkter bliver produceret, om firmaets kontor har en genbrugspolitik osv.

I modsætning til hvad mange tror, er der rigtig meget forskelligt lækkert økologisk børnetøj at finde. Det er ikke alt sammen lavet af hvidt og beige bomuld, det varierer i materiale, udtryk og design. Meget af det er nemmere at få fat i hvis du går på nettet, hvor du også kan finde information og lignende om den virksomhed som producerer det.

Kwadusa ApS
Gråbrødretorv 5
1154 København K
Tlf: +45 31 90 60 20

Comments0

Leave a Reply