Hvordan kan jeg få et skarpt syn uden laseroperation?

Natlinser

Hvor skønt ville det ikke være at kunne stå op uden at skulle skynde sig at tage briller eller kontaktlinser på om morgenen. Forestil dig at vågne op, og når du slår øjnene op, ser du klart og skarpt lige med det samme. Du skal ikke gøre noget aktivt selv for at kunne se, hvad klokken er eller for at se din partners ansigt. Det er lige foran dig med det samme, uden, at du er bundet til at tage briller eller linser på. Dette kan ske for dig, selvom du hele dit liv har haft svært ved at se uden hjælp fra linser eller briller. Og nu tænker du sikkert, at det er en laseroperation, som du skal igennem for at få et skarpt syn, men nej det er ikke det. Det er nogle specielle kontaktlinser, der betegnes natlinser, der kan noget helt særligt, som dine normale kontaktlinser ikke kan.

Hvad er en natlinse, og hvad kan den?

En natlinse er en linse, som du skal have på om natten, når du ligger og sover i din varme og trygge seng. Det er en formstabil kontaktlinse, der kan omforme dit øjeshornhinde, imens du ligger og sover. Når du står op næste dag, skal du tage linsen ud, og når linsen er ude, kan du se klart hele dagen, uden at du er nødsaget til at bruge briller eller kontaktlinser. Du vil efter allerede første nat, hvor du har sovet med natlinserne, opleve en forandring. Det tager mellem 3 til 12 dage, før du opnår det endelige resultat og den fulde effekt, som natlinser kan give dig. Natlinser virker i minimum 16 timer, og det vil sige, at du vil kunne gå rundt hele dagen og se klart og skarpt på grund af natlinsernes virkning. Natlinser fungerer således, at jo lavere styrke du bruger, jo længere vil effekten fra natlinserne vare.

Hvor kan jeg få en natlinser?

Hvis du ønsker at få et skarpt syn ved hjælp af natlinser, kan du tage kontakt til en optiker. Der findes mange dygtige optikere i hele landet, som tilbyder natlinser. Hvis du bor på Sjælland, vil du både kunne finde en kompetent optiker i Roskilde, København og Hillerød. Så tag kontakt i dag til en optiker nær dig og få lavet en forundersøgelse. Ved en forundersøgelsen kan din optiker vurdere, om dine øjne er egnet til natlinser.

 

Optik Nicolai’s
Skomagergade 10
4000 Roskilde
Tlf: 46 36 01 02

 

Comments0

Leave a Reply