Sådan får du mest ud af et lille badeværelse

Små badeværelser har deres egne udfordringer, når det kommer til dekoration. Sammensætningen af rummet er den første udfordring. Pladsen er begrænset, så du kan ikke bruge det på en overdådig måde. Små badeværelser kræver små og få møbler.

badeværelse 2

Små badeværelser kræver andre dekorations-fif end større rum. Ideerne behøver ikke være begrænset til miniudgaver af de store. Dit lille badeværelse i København behøver ikke være et lille, klaustrofobisk rum. Her er nogle idéer at overveje.

  1. Gulvet. brug et lyst gulv, for at give illusionen af et større rum. mindre fliser vil ligeledes give denne illusion.
  2. væggene. brug også en lys farve på væggene. Det behøver ikke være hvid eller beige, bare farven ikke trækker væggene ind omkring dig.
  3. håndvasken. I et inspirerende showroom med badeværelser kan du se på hvilken måde forskellige håndvaske optager rummet. En vægophængt håndvask frigør mere synligt gulvplads.
  4. Skabene. Hæng gerne skabe op, så de går mest muligt i ét med væggen. Jo større ubrudte flader du har, jo større ser rummet ud. Sørg for at overfladerne er nemme at tørre af, hvis du ikke har en separat bruseniche, ellers kan der kommer mug i dem.
  5. Spejlet. Hæng store spejle op, og gerne mere end ét.
  6. Badet. Har man et badekar kan det være en idé at skifte det ud med en brusekabine for at få mere gulvplads. Der findes også særligt dybe japanske badekar som fylder mindre end normale kar.
  7. Tilbehøret. Der er mange smarte løsninger til badeværelset. Overvej at hænge en knagerække over døren eller at hænge tandbørsterne op på væggen.
  8. Dekorationen. Hæng billeder op og stil planter i badeværelset. Overvej hvilket tema du vil have og arbejd ud fra det. Har du eksempelvis valgt en let beige til væggene, kan det være en idé at hænge strandbilleder på væggene for at understrege strandtemaet. Hertil kan så komme håndklæder i en lignende farve med en blå kant på, og det samme gælder for badeforhænget. Planter kan hænges op frem for stilles, så de ikke optager plads.

Er de faste installationer i dit badeværelse indrettet på en uhensigtsmæssig måde, kan det være du skal have fat i en VVS’er i København. Denne vil kunne fortælle dig, om der eventuelt er mulighed for at udvide badeværelset, eller ligge dine rør om, så rummet bliver mere funktionelt.

Leon Petersen A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
Tlf.: 70 88 15 67

Comments0

Leave a Reply